Special One: Thanks to Ukhti As-Sakinah

Tadi saya ada search di Google, and then terjumpa satu post dari ukhti as-Sakinah. Masya Allah, tak sangka. Ni saya copy dari linknya. SHOUTUL SHABAB.

*****
i'm single but unavailable until the halal status comes
bismillahirrahim .
WAH! I'm gonna get this novel for sure .


Subhanallah, praise to Allah for such a gift from You to Ukht Nurina Izzati.

Ukht Nurina, even though it is your first novel, I think it is good enough :)

Keep writing such storyline, i'm sure many shabab wa fatayat out there like it verrrrry much
Especially those who are craving and thirsty for tarbiyyah :)

Ukhwah fillah, May Allah bless us :)

*****
bismillahirrahmanirrahim

syukran atas sokongan anti untuk novel ni. sangat bermakna.

sebenarnya ana baru cuba menghasilkan novel, dan sedang tunggu sambutannya, harap menggalakkan. insya Allah.

ana cuba membetulkan sedikit pemahaman para remaja sekarang tentang 'couple'. tetapi, ana cuma berusaha. Allah yang memberikan hidayah dan petunjukNya kepada sesiapa yang dikehendaki.

nanti lepas anti baca jangan segan-segan komentar pula. =)

syukran jazilan. semuanya hanya Allah yang layak membalas.


Comments

  1. wah. best lah dia.. haha

    tuan amir (editor perolehan novel baru) baru nk check proposal ana, dia kata bgi masa 2 minggu..

    ReplyDelete
  2. @ariffah9
    =)
    ouh, dah hntar dah proposal?
    hehe, tuan. ana panggil encik je
    moga2 lulus ya, ana doakan. tajuknya apa?
    nanti dah lulus beritahulah, neway ana memang x sabar2 tunggu ana kawan2 remaja penulis nih.

    ReplyDelete
  3. jika tidak keberatan, silalah baca entry terbaru pendekar ya..

    http://pendekarberkuda.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ukht sakinah..ana kenal..dan ukht sakinah merupakan salah seorang senior yang ana kagumi. ana kagum sangat dengan keberanian dan kepetahan ukht sakinah,beliau salah seorg idola ana :) bertuah nurina kalau berkesempatan berkenalan lebih rapat dengan ukht sakinah :)

    laman blog ukht sakinah yg terbaru :
    soutulfatayat.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. @Lia-Nur :)
    wah. terima kasih atas pemberitahuannya. saya rasa bersyukur dapat kenalnya, walaupun sekilas lalu.
    alhamdulillah
    =)

    ReplyDelete

Post a Comment