Pages

Monday, June 14, 2010

Award: Top Blogger Award


Award! Award! Firstly thanx kpd Cik Alia Laila sbb bagi Writer award nih! Syg awak! Tapi kalau nak award nih kena lar jwb tag nie dulu...

1. Apakah nama blog anda dan kenapakah anda memilih nama itu?
From Scotland to Kulim... kenapa? Sebab blog nie menceritakan tentang hidup Writer. Nak buat dramatik sikit lar. Nama blog nie mengaitkan 2 daerah yg meskipun berbeza negara tetapi Kulim berjaya mendapat tmpt di hati Writer. Lagipown x lama lagi Kulim msti jadi bandar yg maju! Insya allah...

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://ina-zetty.blogspot.com... Writer namakannya cam 2 sbb msa awal2 bukak blog nie Writer gna nama tu sbgi nma pggln kat blog nie..

3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Bahasa rojak. Walaupown btul2 x wajar tapi insya allah satu ari nnt Writer akan improve. haha~

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
X pernah dan x terlintas langsung di fikiran sbb Writer syg sgt blog nie ketat2!

5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan apa kata mereka?
Pernah tapi Writer cpt2 suh dowang tutup. huhu~

6. Apa perasaan anda apabila orang lain mengatakan bahawa blog anda ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda cantik?
Biasa jew sbb mmg blog nie x lawa pown...huhu~

7. Bilakah anda mula mempunyai blog?
Bulan April 2009.

8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog?
Cikgu ICT sbb dia yg ajar.

9. Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah?
Fuh! Mestilah bangga giler..tapi x prnh terjadi pown..blog nie Writer x hebohkan sgt kat kengkawan..

10. 10 orang seterusnya untuk di-tag.
Kejap...nanti Writer update..nak blogwalking dulu...

2 comments:

  1. hi dearr..
    tahniah dpt award..ni u dpt award lg dr i,dtg mek award kat blog i k...

    ReplyDelete