Pages

Friday, May 28, 2010

Teknologi: Image Hosting yang Meletup Lagi Free..

Di kesempatan ini, saya nak bagi taw satu online image hosting yang selalu saya guna tuk edit gmbr2 Google iaitu photobucket.com. Free jer nak guna benda nie. Hasilnya juga menarik.. Boley bangga cket dekat kengkawan yg x prnh tgk mnda2 cam nie.. Tapi, kena lar sign up dulu kalau nak guna..Kelebihan website nie bley edit photo (dah nama pown image hosting), share gmbr2 dan video yg mnrk serta bley jadi album kita lar pendek kata.. Klu sesiapa lagi tahu online image hosting yg bley digunakan bila2 masa jew, bley lar kongsikan..Bak kata pepatah, sharing is caring..Sekian, wassalam.

8 comments:

  1. byk senany prog ley gne utk edit image

    dream photo editor, sumtg like magic photo editor, picasa, etc3

    ReplyDelete
  2. arol pun suka edit gambar.
    kalau dulu rajinlah upload kat Myspace,
    tapi sekarang dah malas. hehe. :)

    ReplyDelete
  3. @AROL DSHW
    samalah kita..
    writer skang klu rjn pown upload kt blog jew..

    ReplyDelete
  4. Writer, try la edit kat PICNIK.
    dulu arol edit kat situ. cantik.
    :)

    ReplyDelete
  5. @Khazanah Illahi
    upload gmbr x penting pun.
    klu malas, x berdosa. hehe :D

    ReplyDelete
  6. @Writer
    kat blog, kdg2 jek arol upload.

    ReplyDelete