Posts

Percutian di Pulau Langkawi

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.

Lama juga rasanya saya tak update entry travel. Kali terakhir rasanya saya ke Melaka hari itu untuk mengikuti program. Tapi saya tak update di blog sebab tak rasa macam banyak yang boleh diceritakan selain intipati program. Untuk entry kali ini, saya ingin berkongsi tentang percutian saya ke Pulau Langkawi selama tiga hari dua malam. Sebenarnya, percutian saya kali ini memang sama sekali tidak dirancang. 
Atuk dan nenek saudara saya datang untuk mengunjungi kami di Kulim dan memang dah ajak kami untuk pergi ke Langkawi. Tapi maklumlah, semua bekerja. Saya teringin juga nak ikut tapi kena jaga gym. Rancangan asalnya cuma Wan dan adik saya sahaja yang ikut. Jadi hari Selasa baru-baru ini, adik dan Wan pun sudah bersiap untuk pergi ke Langkawi. Kira-kira sepuluh minit sebelum nak bertolak, mak saya tiba-tiba suruh saya pergi. Sebelum tu tak bagi. Maka dalam masa beberapa minit tu, apa lagi, mak tolong saya pack baju dengan kadar ekspres. Dan ba…

I-Rakyat: Perbezaan Kad ATM dan Kad Debit

Siapa Dr. Zakir Naik?

Bagaimana Saya Akhirnya Menjadi Pengacara Majlis dan Tips

Displaced & Forgotten

A Raya Story

Anugerah Pengarah Projek Terbaik